Liefs, ELles

Geen stijve, geposeerde foto's dus. Allesbehalve! Real life-foto's met een mooi sausje erover. Op een speelse manier gefotografeerd. Dat vat een shoot met mij wel zo'n beetje samen, geloof ik. En wees niet bang: het wordt echt geen ongemakkelijk gedoe. Al draait het natuurlijk wel even helemaal om jullie. Ik snap dat jullie niet elke dag voor een camera staan, dus ik trek alles uit de kast om jullie lekker op jullie gemak te stellen. Het resultaat? Foto's met echte emoties, waar de liefde vanaf spat. Die zijn het meest waardevol. 

"I don't shoot what it looks like.
I shoot what it feels like"

AANBOD

JE kunt bij mij terecht voor:

Ik wil boeken!

je uitkijkt naar een fijne ervaring die je voor altijd kunt koesteren.

je veel waarde hecht aan ongedwongenheid en authenticiteit.

de stijl van mijn werk je aanspreekt.

je net als ik dol bent op warme, pure foto's met echte emoties.

Ik ben jouw fotograaf als...

 joyce

"Samen met mijn vriend en dochtertje van 2 jaar hebben wij een zwangerschapsshoot bij Elles gedaan. De foto's zijn echt prachtig geworden! Ontzettend blij mee. Elles is professioneel en geeft goede (subtiele) aanwijzingen. Ik voelde me erg op me gemak bij haar. Ik zou haar zeker weer boeken als fotografe. Een aanrader! Dank je wel, lieve Elles!"

Info & prijzen

Zeg eens eerlijk: hoeveel écht goede foto's hebben jullie waar het hele gezin leuk op staat? Vaak ontbreekt er één iemand op de foto's - en in veel gevallen is het steeds precies dezelfde persoon die achter de lens kruipt ☺, toch?  Zonde! Het is zó waardevol om het snel veranderende en hectische leven van een (jong) gezin vast te leggen. Als moeder van twee weet ik dat als geen ander. En daarbij is het ook nog eens hartstikke leuk! Ik houd niet van geposeerde shoots voor een strak achtergronddoek. Juist de spontaniteit die ontstaat op een buitenlocatie maakt het resultaat zo tof. De kinderen kunnen op ontdekkingstocht, rondrennen, knuffelen, spelen en gek doen samen hun ouders. Of misschien is er af en toe een troostmomentje... 

GA TERUG


1 uur fotografie
Styling advies + Client closet
Maximaal 5 personen 
Reiskosten tot 20 km*
15 foto's in hoge resolutie 
Mogelijkheid tot aankoop extra beelden 

€287

* Reiskosten vanaf 20km: €0,40/km  

Family Fun

Info & prijzen

Jullie krijgen een kleintje, gefeliciteerd! Cliché maar oh zo waar: deze periode is met stip één van de meest bijzondere momenten van je leven. En ja, de weken vliegen voorbij. Ik blijf het wonderbaarlijk vinden hoe zo'n klein mensje in je buik woont en groeit. Vergeet je prachtige buik niet vast te leggen, zodat je er voor altijd met een glimlach op terug kunt kijken.

Ik maak de foto's het liefst als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent. Het mag helemaal om jou draaien, maar leg ik je ook met liefde samen met je partner en/of kind(eren) vast. Tijdens de fotoshoot kun je gebruik maken van mijn 'client closet' vol prachtige jurken - als je dat wilt.

GA TERUG

* Reiskosten vanaf 20km: €0,40/km  

€287

1 uur fotografie
Styling advies + Client closet
Maximaal 5 personen 
Reiskosten tot 20 km*
15 foto's in hoge resolutie ( extra beelden mogelijk)
Ook een newbornshoot? Dan ontvang je 5 extra beelden of €30 korting

Belly Love

Info & prijzen

Ohhh die eerste dagen en weken met jullie kleintje. Zó bijzonder! Die mini handjes, rimpelige voetjes, spekbeentjes, dat ongecontroleerde lachje na een voeding... Die momenten wil je toch nooit meer vergeten? Ik leg jullie nieuwe gezinsleven vast zoals het is; liefdevol, spontaan en puur. Geen ongemakkelijke poses, maar echt zoals het bij jullie thuis is. Ik fotografeer met natuurlijk licht, om zo de zachtheid en natuurlijkheid van het moment vast te leggen. Tijdens een newbornshoot gebruik ik dus geen flitsen of felle lampen. Alleen ik en mijn camera. Natuurlijk help ik jullie hier en daar een beetje en let ik op de mooiste lichtinval. De foto's maken we in jullie vertrouwde omgeving: op het grote bed, in de babykamer of in de woonkamer. 

GA TERUG

* Reiskosten vanaf 20km: €0,40/km  

€317

1,5/2 uur fotografie
Styling advies + Client closet
Maximaal 5 personen 
Reiskosten tot 20 km*
15 foto's in hoge resolutie 
Mogelijkheid tot aankoop extra beelden 

Baby love

Binnen 2 weken ontvang je een online album met een ruime selectie aan beelden. Uit deze selectie kies je zelf  heel gemakkelijk je favorieten.  Hierna ontvang je de factuur en ga ik jullie foto's finetunen. Na de betaling ontvang je de  foto's in hoge resolutie.

Editing & oplevering

04

Yes, het is zo ver! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan. Daarom doe ik er alles aan om jullie op jullie gemak te stellen. Mijn gouden tip? Probeer niet bezig te zijn met het eindresultaat, maar gewoon te genieten van het moment!

It's shooting day!

03

Voorafgaand aan de shoot bespreken we online alle details zoals de datum, het meest ideale tijdstip en jullie fotowensen. Ik kan jullie helpen met de juiste kledingkeuze en beantwoord graag eventuele vragen die jullie voorafgaand aan de shoot hebben.

Online kennismaking

02

Neem zo vroeg mogelijk ontact met mij op om je shoot in te plannen. Dit doe je heel gemakkelijk via het contactformulier op deze website. Binnen 3 werkdagen stuur ik je een reactie met mijn informatiebrochure en de link naar mijn online agenda. 

Boeking 

01

Mijn werkwijze

Maureen

"Wat een gezellige hadden wij met Elles tijdens onze zwangerschapsshoot op het strand. Het was voor ons de eerste keer dat we zoiets deden, maar we voelden ons gelijk op ons gemak. De foto's zijn ook prachtig geworden. Zo puur en echt. En de foto's waren ook nog eens heel snel binnen. Als ons kleine meisje geboren is, gaan we haar zeker weer benaderen."

Suzanne

"Elles heeft een gave om je op je gemak te laten voelen! Ze neemt de tijd en geeft af en toe subtiele aanwijzingen. Maar ze is vooral heel erg goed om het spontane moment te vangen! Al meerdere shoots gedaan bij Elles en stuk voor stuk prachtige dierbare foto’s!"

Lianne

"Elles heeft hele mooie foto's gemaakt, we zijn er weg van! Het bos in Bergen was een goede locatie, zeker in de herfst met die prachtige kleuren. Een afspraak was snel gemaakt en de omgang met Elles was erg prettig. We wilden vooral geen geposeerde foto's en daar hielp Elles goed bij. Een aanrader!."

Geef een shoot cadeay!

Wil jij iemand een fotoshoot cadeau geven? Bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot of een newbornshoot? Of je vrouw echt heel blij maken met - eindelijk - een gezinsshoot? Tof, leuk idee!

Bestel dan via mij een cadeaubon zodat je iets leuks hebt om te geven! De cadeaubon is dan in te leveren bij elles anne fotografie Fotografie voor een shoot naar keuze.

BOEK NU

'Klaar om jouw mooiste moment vast te leggen?'

Let's make magic.