jouw fotograaf en creatieve partner-in-crime

Hi, ik ben Elles

Ik wilde bovenaan deze pagina eigenlijk 'Elles? Who the f**k is Elles' grappen (je weet wel, van dat liedje), maar dat leek mijn man niet zo'n goed plan. Nu staat er dus toch maar gewoon 'over'. 

Enfin. Hoi! Mijn naam is dus Elles (Anne). 34 lentes jong - al voel ik me forever 24. Samen met mijn man Joost, zoon Joep en dochter Guusje woon ik in Alkmaar - de stad waar ik al mijn hele leven te vinden ben. Een echte kaaskop dus!

Naast kaas ben ik dol op koffie, golden hour en een biertje na een lange werkdag.
Ik ben dol op de stad, maar ga minstens net zo graag naar onze stacaravan op camping Bakkum. Lekker dicht bij de duinen. 

Leuk je te ontmoeten!

OVER MIJ

Door: Jacqueline Hein

MY STORY

ONTDEK mijn aanbod

Noem mijn fotografiewerk gerust een uit de hand gelopen hobby. Het begon allemaal toen ik zwanger was van mijn oudste (2012). In dat jaar kocht ik mijn eerste 'echte' camera. Ik vond het schitterend om die kleine vast te leggen (toen vond Joep dat nog allemaal prima. Nu is dat wel anders!) - en volgde de ene na de andere cursus om beter te worden. 

Ik stond in die tijd fulltime voor de klas, dus na mijn verlof ging ik weer 'gewoon' naar school. En toch begon het na elke vakantie meer en meer te kriebelen om iets met fotografie te doen. Dus dat deed ik, naast mijn baan in het basisonderwijs waar ik óók zo veel plezier uithaalde. Dat kon ik toch niet zomaar opgeven?
Uiteindelijk moest ik wel. Een gezin en twee banen combineren bleek iets te ambitieus. Sinds 2021 ben ik fulltime fotograaf.
En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad, want wat bevalt het goed!

Hoe het begon..

winter

zomer

koffie

thee

extravert

introvert

zonsondergang

zonsopgang

This or that

Onze gezinsfoto's zijn gemaakt
door Jacqueline Hein

Misschien leuk om te weten...
Ik vind het zelf dus helemaal niet leuk om op de foto te gaan. Laat mij maar lekker achter die camera staan. Daar voel ik me een stuk comfortabeler.

Toch gaan wij met het gezin élk jaar op de foto. Altijd bij een andere fotograaf. En weet je: achteraf valt het eigenlijk altijd alles mee en ben ik zo blij dat we het toch weer hebben gedaan. Vooral omdat ik niet alleen op de foto hoef. Samen door de duinen rennen, knuffelen en lachen met z'n vieren is zo erg nog niet. Zelfs mijn man is inmiddels om.

En dan het resultaat: wauw! Zo gaaf om te zien wat een heerlijk gezin we toch hebben. Wat een verschil met vorig jaar ook weer. Alle clichés zijn waar. Wat groeien die kids toch verdomd snel!


Onze gezinsfoto's zijn gemaakt
door Jacqueline Hein

Of ik het zelf super leuk vind om op de foto te gaan? Nee, om eerlijk te zijn niet echt.. Laat mij vooral lekker achter de camera staan. Daar voel ik me een stuk comfortabeler. 

Maar.... Wij gaan ELK jaar op de foto bij een andere fotograaf! En dan valt het achteraf eigenlijk toch wel mee ;)  Vooral omdat ik dan niet alleen op de foto hoef. Samen lekker buiten rennen, knuffelen en kussen is zo erg nog niet ;) 

En dan het resultaat; wauw! Zo gaaf om te zien wat een heerlijk gezin in toch heb! En dan het verschil met de foto's van het jaar erop.. Alle clichés zijn waar; wat groeien die kids toch verdomd snel!!  


BOEK NU

Spreekt mijn fotografie en mijn stijl jou aan?
​Dan hoor ik graag meer over jullie! Neem hier contact op en wie weet zie ik jullie snel voor mijn camera! 

Liefs, Elles

Let's meet!