Maak je keuze:

Hieronder vind je een aantal beelden van shoots die ik de afgelopen tijd heb gehad. Al is elke shoot uniek, natuurlijk. Dat vind ik ook het leuke aan fotografie; het resultaat is altijd anders. Er zijn zóveel factoren die het uiteindelijke beeld bepalen: het weer, licht, tijdstip, de kleding, locatie en sfeer. En de belangrijkste niet te vergeten: wie er op de foto staat, natuurlijk. Want daar draait het om!

Benieuwd naar mijn eerdere werk?

portfolio

family fun

Info & prijzen

NU BOEKEN

Misschien wel mijn favoriete soort shoot. Ohh wat ben ik gék op kinderen.
Voordat ik fulltime achter de camera dook, stond ik dan ook met veel plezier voor de klas.
De onvoorspelbaarheid, chaos, eerlijkheid en de liefde tussen ouder en kind: bij een familieshoot sta ik standaard met een dikke glimlach te fotograferen.

Een spelletje, tikkertje of dikke knuffel: reken maar dat jullie - en zéker ook de kleine fotomodellen - de grootste lol hebben. 

Wil je het hele gezin graag in een mooi kleurenpalet aan kleding? Ook bij een shoot met het hele gezin kun je gebruik maken van mijn klantengarderobe. Vraag voor meer info mijn brochure aan via 'contact'.
En laat het me vooral weten als je zelf leuke ideeën of verzoeken hebt.
Family Fun

belly love

Info & prijzen

NU BOEKEN

De laatste loodjes! Nog even en jullie kleintje komt de wondere wereld verkennen. Een nieuw begin in zicht - en tegelijkertijd het einde van je prachtige (oké en toegegeven: soms oh-zo onhandige) babybuik. Veel te uniek om dat niet mooi vastgelegd te hebben, toch?

Ik fotografeer je het liefst als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent. En om je tijdens je zwangerschapsshoot helemaal on top of the world te voelen, help ik je graag met de mooiste jurken uit mijn klantengarderobe. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Via 'contact' kun je mijn brochure downloaden met meer informatie.
Heb je zelf (andere) leuke ideeën of vragen? Laat het me dan ook vooral weten! 

Belly Love

Baby Love

Info & prijzen

NU BOEKEN


Ik leg jullie gezinsleven vast zoals het is; liefdevol, spontaan en puur. Geen ongemakkelijke poses, maar zo echt mogelijk. 

Fotograferen doe ik met natuurlijk licht, om zo de zachtheid en puurheid van het moment vast te leggen. Ik gebruik tijdens een newbornshoot dus geen flitsen of felle lampen: alleen ik en mijn camera..

Natuurlijk geef ik wel aanwijzingen en let ik op mooi lichtinval. De foto's worden gemaakt in jullie vertrouwde omgeving; op het grote bed, in de babykamer, in de woonkamer samen op de bank of een andere mooie ruimte in jullie huis.

 Bij newbornshoots kan gebruik maken van mijn klantengarderobe! Vraag voor meer info mijn brochure aan via 'contact'.

Heb je zelf leuke ideeën of vragen, laat het me ook vooral weten! 

Baby Love

BOEK NU

Stuur vrijblijvend een berichtje om kennis te maken en jullie wensen te bespreken. Of vraag mijn brochure aan met meer info.

Let's make magic.